BLUE POEM este o crescatorie de pisici rasa Himalayana (Persana colourpoint) membra a The Atlantic Himalayan Club, afiliat CFA, situata in centrul Romaniei, in orasul Targu Mures.

Felisa BLUE POEM este singura crescatorie din Romania specializata in cresterea acestei varietati de culoare a Persanei (alba, cu ochi albastri si extremitatile colorate), primele importuri ale exemplarelor de acest fel avand loc in anul 2002. Daca in trecut ne laudam doar cu pisici provenite din linii de mari campioni, din crescatorii de varf americane si rusesti, rezultatele ulterioare ne-au recomandat pe plan international, in prezent puii produsi de noi fiind apreciati si importati de crescatori de pe patru continente si putandu-se lauda cu un bogat palmares expozitional. 

Primul CFA Grand Champion & Regional Winner nascut in felisa noastra si care traieste in prezent in Statele Unite, Blue Poem's Mystic Charm of Mipaws este acum in TOPUL MONDIAL (click) al celor mai valoroase exemplare ale rasei din sezonul expozitional 2009-2010. Multumirile mele prestigioasei crescatoare Kathy Chandler (Mipaws cattery) ce il are acum in grija!

revista Cat Tracks - USA

Pisicile noastre sunt testate genetic pentru boala specifica rasei, rinichiul polichistic (PKD), toti reproducatorii fiind liberi de aceasta tara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puii Blue Poem au un temperament minunat, fiind crescuti alaturi de noi ca adevarati membri de familie. Ei pot parasi crescatoria doar dupa varsta de 4 luni, varsta la care au efectuate deparazitarile si vaccinarile necesare si pot primi o garantie de sanatate. 
Ocazional avem disponibili pisoi pet-quality, anuntarea acestora fiind facuta in pagina destinata puilor. 
 

NU

OFERIM IN TARA PISOI CU DREPT DE REPRODUCTIE
 SI DE PARTICIPARE LA EXPOZITII FELINE, 

 PUII VOR PARASI FELISA STERILIZATI, 

FARA EXCEPTIE!

 

Daca sunteti interesati de un pisoi din crescatoria noastra ca simplu animal de companie, va rugam trimiteti-ne un e-mail si, cu aceasta ocazie, oferiti-ne amanunte despre dumneavoastra, despre conditiile pe care le puteti oferi pisicii, despre scopul pentru care doriti sa faceti aceasta achizitie, experienta dumneavoastra in cresterea animalelor etc.

Nu raspundem cererilor anonime sau celor care nu ne ofera informatiile solicitate!

Rezervarea se face prin plata unui avans, reprezentand jumatate din pretul pisoiului (nu mai devreme de o luna de viata a acestuia), dupa stabilirea, de catre ambele parti, a contractului de vanzare-cumparare. Avansul este NERETURNABIL.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice solicitare din partea celor care, in opinia noastra, nu corespund cerintelor.

 

NU acceptam

oferirea masculilor nostri pentru monte cu femele din afara felisei,
 din motive ce tin in primul rand de carantina; deci, va rugam,
  nu ne contactati in legatura cu acest subiect!

 


 

Camelia Murgocea
Tg. Mures - Romania
e-mail:cameliamurgocea@yahoo.com

 

 

  Va multumim ca ne-ati vizitat, va asteptam din nou cat de curand si va invitam sa va notati impresiile in cartea de oaspeti !